Page 1 of 1

Building Threads

Posted: Tue Jun 28, 2016 12:48 pm
by Aladeen
How can i set 2 or more building threads to upgrade 1 node?
If some node is upgraded with 2 building threads can i change it to 1 and use the 2nd building thread to upgrade one other node?

Re: Building Threads

Posted: Tue Jun 28, 2016 12:54 pm
by Trickster
Simply tap on the progress bar of the node under upgrade.

Re: Building Threads

Posted: Tue Jun 28, 2016 1:16 pm
by Aladeen
Nice, thank you.
I don't think that a lot of people know this option, it's really very helpful.

Re: Building Threads

Posted: Tue Jun 28, 2016 1:30 pm
by Trickster
It is a mandatory part of the tutorial. May be you just had forgotten.