Impossible Upgrade

Anything related to Hackers that doesn't fit in another forum
Post Reply

What should happen?

Change the level when you can upgrade.
4
57%
Change the cost of upgrading to allow Core6 players to upgrade compiler
3
43%
Add more BCoin Mixers to allow saving of more BCoins for 50k price
0
No votes
 
Total votes: 7

StompEm
Posts: 1
Joined: Tue Nov 29, 2016 5:36 pm

Impossible Upgrade

Post by StompEm » Wed Nov 30, 2016 2:42 pm

At core5 you are able to upgrade the compiler to get a 2nd thread. After you complete the upgrade, it then says you can upgrade again at core6; however, when you get to core6 the cost of upgrading is 50k BCoins. At this point you are only allowed 1 BCoin Mixer, and it maxes out at 16k.

Either there is an error on the compiler when you are allowed to upgrade, error on the price, or error on the amount of BCoin storage.

This needs to be fixed.

SxSnipeR
Posts: 46
Joined: Wed Nov 30, 2016 12:56 pm

Re: Impossible Upgrade

Post by SxSnipeR » Wed Nov 30, 2016 2:54 pm

The extra thread is a major advantage at speeding things up. The game needs to bring in real Money and people spend a lot of credits on simply rushing compile times with the odd 10 credits, over and over, so they might as well make it expensive in bcoins and hard to work for to get such a powerful upgrade as this would reduce that spending.

It's a huge amount and I thought exactly the same as you, but looking at it after playing the game for a few weeks I can see its a seriously good upgrade. Scared to think what the forth compile slot will cost!

User avatar
Sibernetika
Posts: 399
Joined: Sat Oct 29, 2016 3:49 pm
Location: South Africa
Contact:

Re: Impossible Upgrade

Post by Sibernetika » Wed Nov 30, 2016 3:13 pm

I oddly enough do not have a problem with such a high cost, since as well thought having that power so early is rather over powering.. I rather have my opponent rush or wait in which chance I might just come online at the last moment :mrgreen:
tH15 T3x7 i5 ju57 h3re 70 4NИ0y y0u :mrgreen:
01000001 01101110 01100100 00100000 01110011 01101111 00100000 01110111 01100001 01110011 00100000 01110100 01101000 01101001 01110011 00100000 00111011 00101001
send nudes

EmGooser
Posts: 34
Joined: Wed Nov 30, 2016 10:32 pm

Re: Impossible Upgrade

Post by EmGooser » Wed Nov 30, 2016 10:34 pm

SxSnipeR wrote:The extra thread is a major advantage at speeding things up. The game needs to bring in real Money and people spend a lot of credits on simply rushing compile times with the odd 10 credits, over and over, so they might as well make it expensive in bcoins and hard to work for to get such a powerful upgrade as this would reduce that spending.

It's a huge amount and I thought exactly the same as you, but looking at it after playing the game for a few weeks I can see its a seriously good upgrade. Scared to think what the forth compile slot will cost!
I think the point was that at Core Level 6 you could in no way be ABLE to do that upgrade, thus a bug.

3ly
Posts: 65
Joined: Sun Nov 27, 2016 6:42 am

Re: Impossible Upgrade

Post by 3ly » Thu Dec 01, 2016 3:46 am

EmGooser wrote: I think the point was that at Core Level 6 you could in no way be ABLE to do that upgrade, thus a bug.
At Core level 5 you can upgrade the Sentry to level 7 but it costs 400, 000 and the Database only holds 256, 000.

There are many more of such "bugs" but its so minor that it doesn't even matter.
IGN: 3ly
Lvl: 23 C: 7

Merry Christmas!!
[~3ly]

SxSnipeR
Posts: 46
Joined: Wed Nov 30, 2016 12:56 pm

Re: Impossible Upgrade

Post by SxSnipeR » Thu Dec 01, 2016 9:39 am

I think the point was that at Core Level 6 you could in no way be ABLE to do that upgrade, thus a bug.
But I'm saying it's not a bug, it's a teaser of what you COULD have ;)

EmGooser
Posts: 34
Joined: Wed Nov 30, 2016 10:32 pm

Re: Impossible Upgrade

Post by EmGooser » Thu Dec 01, 2016 3:28 pm

3ly wrote: At Core level 5 you can upgrade the Sentry to level 7 but it costs 400, 000 and the Database only holds 256, 000.

There are many more of such "bugs" but its so minor that it doesn't even matter.
That is fair, maybe that could be reviewed on all nodes not just this instance.
SxSnipeR wrote: But I'm saying it's not a bug, it's a teaser of what you COULD have ;)
I actually think the same thing, but the UI could say both how much the next upgrade would be and the core level you need too. More information is a good thing in this case.

Post Reply