Scanner node slots

Anything related to Hackers that doesn't fit in another forum
mrtom
Posts: 2
Joined: Sat Oct 15, 2016 12:23 pm

Scanner node slots

Postby mrtom » Sat Oct 15, 2016 12:35 pm

The scanner on my network has 4 node connection slots but whenever I connect to another network their scanner only has 3. Why does mine have an additional slot?

You can see in the attachment- my scanner has 4, different network has 3

Screenshot_20161015-082352~3.png
Screenshot_20161015-082352~3.png (199.8 KiB) Viewed 986 times

Screenshot_20161015-082435~4.png
Screenshot_20161015-082435~4.png (202.75 KiB) Viewed 986 times

Luminaar
Posts: 1032
Joined: Wed Sep 21, 2016 2:46 pm
Location: UK

Re: Scanner node slots

Postby Luminaar » Sat Oct 15, 2016 12:49 pm

Node Connection slots don't always equal the number of programs that can be installed. :)
There are 10 types of people in the world. Those that can read binary, and those that cant.

xiya
Posts: 8
Joined: Wed Oct 12, 2016 6:57 pm

Re: Scanner node slots

Postby xiya » Sat Oct 15, 2016 1:00 pm

You'll find that your database and B-coin mixer function the same way.


Return to “GENERAL DISCUSSION”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests