Showing upgrade time and cost

Anything related to Hackers that doesn't fit in another forum
Post Reply
Villfuk 02
Posts: 18
Joined: Fri May 19, 2017 12:40 pm

Showing upgrade time and cost

Post by Villfuk 02 » Fri May 19, 2017 1:11 pm

This isn't bug so much, but it feels kinda weird, that the evolver programs show you their cost even if you need to upgrade the evolver.
B 2048
Needs Evolver lvl3

With buildings it just shows Needs Core lvl4, but not the cost.

It would be also nice to see the time it is going to take even if you don't have enough money.
These little changes would make planning your upgrades SO MUCH EASIER.
Thanks for any response

User avatar
Crack69
Posts: 231
Joined: Thu Apr 27, 2017 7:47 am

Re: Showing upgrade time and cost

Post by Crack69 » Fri May 19, 2017 1:32 pm

True...
Note:
Malicious hacking is called Cracking
Malicious hackers are called Crackers 8-) 8-)
Lvl: 43
Core: 12
Rep<100
Main offense: shuriken
Gate buster: blaster
Smurf: Crack69_
Join us on discord for tips and tricks: https://discord.me/hackersmobile

Luminaar
Posts: 1069
Joined: Wed Sep 21, 2016 2:46 pm
Location: UK

Re: Showing upgrade time and cost

Post by Luminaar » Fri May 19, 2017 8:50 pm

Villfuk 02 wrote:This isn't bug so much, but it feels kinda weird, that the evolver programs show you their cost even if you need to upgrade the evolver.
B 2048
Needs Evolver lvl3

With buildings it just shows Needs Core lvl4, but not the cost.

It would be also nice to see the time it is going to take even if you don't have enough money.
These little changes would make planning your upgrades SO MUCH EASIER.
Thanks for any response
Thanks. It's already on the suggestions list.
There are 10 types of people in the world. Those that can read binary, and those that cant.

User avatar
GamerNeo
Posts: 116
Joined: Wed Jan 25, 2017 11:13 pm

Re: Showing upgrade time and cost

Post by GamerNeo » Fri May 19, 2017 11:37 pm

+1

I think this should be on the list twice... or even thrice lol.
While all the info is on the wiki, I find it slow to load and find the info needed. (Not the best WiFi)

IGN: GamerNeo42
Country: Zimbabwe
Core: 12
Level: 52
Rank: {climbing Atm}
Facebook: Neo Anderson (GamerNeo)


Taiwei
Posts: 319
Joined: Tue Apr 18, 2017 10:24 am

Re: Showing upgrade time and cost

Post by Taiwei » Sat May 20, 2017 10:47 am

Villfuk 02 wrote:This isn't bug so much, but it feels kinda weird, that the evolver programs show you their cost even if you need to upgrade the evolver.
B 2048
Needs Evolver lvl3

With buildings it just shows Needs Core lvl4, but not the cost.

It would be also nice to see the time it is going to take even if you don't have enough money.
These little changes would make planning your upgrades SO MUCH EASIER.
Thanks for any response
Core 8 needs 4 netconnection, but there is no where to place a netconnection, until. I get a program library. But I need to 7pgrade core the n I can get program library see? I will just sump rep. Good thing the app FORCES you to look at luminaar hard work :p
[Insert uncreative signature here]

Actually, you can join our discord, where questions will be answered with 24hours, here is the join link for you:

www.discord.me/hackersmobile

Post Reply