Bug in space to upgrade. [RESOLVED]

Have an issue? Ask or report here
Post Reply
napierdalator
Posts: 2
Joined: Fri Nov 15, 2019 9:15 am

Bug in space to upgrade. [RESOLVED]

Post by napierdalator » Fri Nov 15, 2019 9:26 am

Hey,

My nick in game is napierdalator.
Today morning I had one free space to upgrade in game (1/4) and when I choose to expansion on of them I have seen communication "you have not free space".

Now the 3 objects are upgrading not 4...
Do you understand me? 😎

Please repair it.

Luminaar
Posts: 1069
Joined: Wed Sep 21, 2016 2:46 pm
Location: UK

Re: Bug in space to upgrade.

Post by Luminaar » Fri Nov 15, 2019 10:52 am

Hey. Is this bug report related to you missing a Building Thread? :)

If so, please check your currently upgrading nodes for the white blocks that are displayed underneath the time remaining on an upgrading node. Each white block represents a single building thread that has been assigned to that upgrade. Multiple threads can be assigned to reduce the time an upgrade takes. To remove and add threads, tap on the timer above the node.

Please also see here for additional information regarding Building Threads.

If you believe there is still an error, could you send upload a screenshot of your network (200kb or less please!) and we'll review it as quickly as possible.
There are 10 types of people in the world. Those that can read binary, and those that cant.

napierdalator
Posts: 2
Joined: Fri Nov 15, 2019 9:15 am

Re: Bug in space to upgrade. [IN PROGRESS]

Post by napierdalator » Fri Nov 15, 2019 1:02 pm

This is screen.
I have 3 bulding objcet now but 4 full workplace.
Attachments
screenshot-20191115-135116-com_4.jpg
screenshot-20191115-135116-com_4.jpg (106.83 KiB) Viewed 58 times

Dur
Posts: 5
Joined: Sat Nov 09, 2019 11:52 pm

Re: Bug in space to upgrade. [IN PROGRESS]

Post by Dur » Sun Nov 17, 2019 9:26 am

One of your bit coin mines has got 2 building threads asigned to upgrade it. Problem solved ;)

Luminaar
Posts: 1069
Joined: Wed Sep 21, 2016 2:46 pm
Location: UK

Re: Bug in space to upgrade. [RESOLVED]

Post by Luminaar » Sun Nov 17, 2019 5:03 pm

Sorry for the delay Napierdalator:
Dur wrote:
Sun Nov 17, 2019 9:26 am
One of your bit coin mines has got 2 building threads asigned to upgrade it.
This is indeed the answer. :) Should you have this issue again, you can remove any unnecessary threads by tapping on the timer as mentioned here.
There are 10 types of people in the world. Those that can read binary, and those that cant.

Post Reply