Page 2 of 2

Re: Advice on arranging/fixing my network?

Posted: Fri Oct 28, 2016 7:21 am
by Silken
Lily wrote:Both of my scanners are currently level 3 though, and the one in the back is upgrading to 4. D:
Should I sell the level 3 one to get a level 1 again?

How does this look?
Image
Better. Although your choke point can be be wraithed with only a couple of access points. I would move at least one code gate or even both before your scanner.

You could then connect your second scanner to a code gate instead of having it at the back, which isn't great.

One last point on scanner choke points. Scanner take years to upgrade. Having a level 1 scanner choke point is all well and good, but if you go down that route you really need a second high level scanner and high code gate.

Re: Advice on arranging/fixing my network?

Posted: Fri Oct 28, 2016 10:33 pm
by Lily
How about this?

Image

Re: Advice on arranging/fixing my network?

Posted: Fri Oct 28, 2016 10:50 pm
by legal
Lily wrote:How about this?

Image
much much better set up. Should keep you safe and annoy those who attack you.

Re: Advice on arranging/fixing my network?

Posted: Fri Oct 28, 2016 10:55 pm
by Lily
Once my Core's finished upgrading to 7, I could use the extra nodes available to connect to each Code Gate individually (probably not connecting between each other for security reasons) so that taking each node will be harder to keep as "taken" (by connecting Turrets or whatever to them).

Re: Advice on arranging/fixing my network?

Posted: Fri Oct 28, 2016 10:58 pm
by legal
Lily wrote:Once my Core's finished upgrading to 7, I could use the extra nodes available to connect to each Code Gate individually (probably not connecting between each other for security reasons) so that taking each node will be harder to keep as "taken" (by connecting Turrets or whatever to them).
that will make it even harder to get thru so not a bad plan at all.

Re: Advice on arranging/fixing my network?

Posted: Sun Oct 30, 2016 4:44 pm
by Lily
So uh, I accidentally ended up building a second Database, which I later learned I couldn't delete because it was required for the Level 8 Core upgrade.
So with the 2 extra nodes I had from the level 7 upgrade, I got a Turret and a Database.
The Turret is connected to the very first Code Gate.

But now I don't really have anywhere to put my second Database, unless I change the links to the second Scanner in the very back to be Scanner -> B-Coin Mine -> B-Coin Mixer/Server Farm
-----------> New Database -> B-Coin Mine/Old Database/Server Farm
Which is what I did for now, so that it's not easily accessed while I'm upgrading it.

But I don't really like that because breaking past the scanner is an instant access to a Database. But then again, if they got to the second Scanner, they'd probably get everything else, unless time restriction was the issue.
Any advice?

EDIT: Also, it's a bit mildly irritating when they manage to break through the defenses by just using like, 30-40 Level 4 Beam Cannons + 10 Level 4 ICE-WALLs + 2 Battering Rams + a few other things like a single Protector or whatever, because it feels sort of demeaning to lose to such a basic strategy. I'm upgrading my Level 3 Code Gate (the one behind the level 4 one) to level 4 at the moment. I'm also upgrading the level 4 Black ICE connected to the first Scanner to level 5. Hopefully those should help a bit I guess, IDK.

Re: Advice on arranging/fixing my network?

Posted: Sun Oct 30, 2016 8:06 pm
by Lily
any help ples ;-;

Re: Advice on arranging/fixing my network?

Posted: Mon Nov 07, 2016 6:07 am
by Invictus
How goes the network building? It's been about a week since the last post. Did you find anything you like?