Kraken [RESOLVED]

Have an issue? Ask or report here
Lord-T
Posts: 1
Joined: Fri Aug 10, 2018 7:21 pm

Kraken [RESOLVED]

Postby Lord-T » Fri Aug 10, 2018 7:26 pm

This made me so angry I made an account just to complain about it. Twice now I have had to delet the kraken on the node for it to move onto the next node. Fix this.

Luminaar
Posts: 934
Joined: Wed Sep 21, 2016 2:46 pm
Location: UK

Re: Kraken

Postby Luminaar » Sat Aug 11, 2018 10:46 am

Lord-T wrote:I have had to delet the kraken on the node for it to move onto the next node.
Hey,

The Kraken program is only able to copy if there is a program space available for it to do so.

If you're finding that a Kraken is not replicating, take a look at the node that it is currently attacking, and remove one of the non-Kraken programs on it. The Kraken will then replicate after 1 second, and continue on its path towards the Core.
There are 10 types of people in the world. Those that can read binary, and those that cant.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests