Upgrade prerequisites

Anything related to Hackers that doesn't fit in another forum
Mchief
Posts: 164
Joined: Tue Dec 13, 2016 7:20 pm

Upgrade prerequisites

Postby Mchief » Mon Dec 11, 2017 6:09 pm

Short and simple, could we make it so that the first thing that gets shown when you are blocked from and upgrade is the node requirement and not the cost, it's a real pain in the butt when you finally a-mass that loot needed for that shiny upgrade only to get another red flag that didn't bother showing up before.

Cause now you have a bloated loot bag that everyone wants while you wait for the node to upgrade.

Luminaar
Posts: 922
Joined: Wed Sep 21, 2016 2:46 pm
Location: UK

Re: Upgrade prerequisites

Postby Luminaar » Tue Dec 12, 2017 1:20 am

Mchief wrote:Short and simple, could we make it so that the first thing that gets shown when you are blocked from and upgrade is the node requirement and not the cost
If it's not possible to have both requirements show for whatever reason, then Required Level to be shown first - Understood!
There are 10 types of people in the world. Those that can read binary, and those that cant.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests