Is this a bug? [RESOLVED]

Have an issue? Ask or report here
mrcas
Posts: 4
Joined: Sat Jun 02, 2018 3:44 pm

Is this a bug? [RESOLVED]

Postby mrcas » Thu Jun 07, 2018 11:00 am

Hello everyone,

Is there anyone can create network like this? 1 internet connection can connect to 3 nodes. How can he do that?

Image

Luminaar
Posts: 875
Joined: Wed Sep 21, 2016 2:46 pm
Location: UK

Re: Is this a bug?

Postby Luminaar » Thu Jun 07, 2018 11:17 am

This is a bug that has been previously fixed, but will only resolve once a player logs into their network. As this player hasn't logged in since the fix, the solution hasn't been applied!

I'll forward this for a manual fix. :)
There are 10 types of people in the world. Those that can read binary, and those that cant.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest