Wrong texture colors on some of my nodes[RESOLVED]

Have an issue? Ask or report here
SuPeRcAt846
Posts: 1
Joined: Sat Sep 09, 2017 1:25 pm

Wrong texture colors on some of my nodes[RESOLVED]

Postby SuPeRcAt846 » Sat Sep 09, 2017 1:31 pm

Hello. I just logged on today and i noticed that the textures on my Core, my b-coin mixer and my code gates where judt completely white some places. Take a look for yourself

IMG_0319.JPG
Look at the core, the b-coin mixer and the code gates
IMG_0319.JPG (190.25 KiB) Viewed 68 times

Luminaar
Posts: 700
Joined: Wed Sep 21, 2016 2:46 pm
Location: UK

Re: Wrong texture colors on some of my nodes

Postby Luminaar » Sat Sep 09, 2017 4:36 pm

SuPeRcAt846 wrote:Hello. I just logged on today and i noticed that the textures on my Core, my b-coin mixer and my code gates where judt completely white some places.
Ooh, shiny!

This looks to have defaulted to a base colour for when the required information can't be found. I'll pass this information on to the team for review. Also, if you could add anything that you think may enable the team to reproduce the issue, that would be great too.

Let me know if selecting the World Map and returning to your network - thereby refreshing the information - works for you.
There are 10 types of people in the world. Those that can read binary, and those that cant.

User avatar
Sibernetika
Posts: 384
Joined: Sat Oct 29, 2016 3:49 pm
Location: South Africa
Contact:

Re: Wrong texture colors on some of my nodes[ONGOING]

Postby Sibernetika » Mon Sep 11, 2017 6:06 am

I love that white though
tH15 T3x7 i5 ju57 h3re 70 4NИ0y y0u :mrgreen:
01000001 01101110 01100100 00100000 01110011 01101111 00100000 01110111 01100001 01110011 00100000 01110100 01101000 01101001 01110011 00100000 00111011 00101001
send nudes

Luminaar
Posts: 700
Joined: Wed Sep 21, 2016 2:46 pm
Location: UK

Re: Wrong texture colors on some of my nodes[ONGOING]

Postby Luminaar » Mon Sep 11, 2017 6:08 pm

In response to the original query:

If this is happening regularly, then the team will review the shader code. If it works 99.9% of the time / until now, that means the shader is ok and theres possibly a local texture error which would be out of our control.

Possible causes in this case could be a temprary memory related loading error, a glitch in the memory of the GPU, or a malfunctioning memory segment (just like when PC SSD get memory errors) on your local device.
There are 10 types of people in the world. Those that can read binary, and those that cant.


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest